Prime&Bond Universal - универсален адхезив 4мл

В наличност
Артикулен номер
60667350
119,00 лв.

За да направите поръчка в сайта:

Регистрирайте се или Влезте в профила си

Доставка до Вашия кабинет

Право на рекламация до 14 дни

Обадете ни се за повече информация относно продукта

Prime&Bond universal – адхезив, подходящ за всички техники на ецване и при всички индикации.

Prime&Bond universal се отличава с патентованата ActiveGuard технология, която отбелязва значителен напредък в адхезивната химия, като активно контролира влажността на обработената повърхност. Prime&Bond universal е подходящ и лесен за употреба дори при прекомерно мокър или сух дентин, като осигурява предвидими резултати и постигане на здрава и надеждна връзка. Повечето дентални адхезиви са по-скоро хидрофобни – те не обичат влага и се отделят от водата.

При прекалено голяма влажност на препарираната повърхност не могат да я покрият равномерно. По време на продухването на адхезива с въздушния спрей в резултатна изпаряването на водата могат да се образуват адхезивни въздушни джобове, с което се увеличава рискът от следоперативна чувствителност и от неуспех. Active–Guard технологията, изразяваща се в активен контрол над влажността, е разработена с цел предпазване и намаляване на тези рискове.

Тя балансира хидрофобните и хидрофилните свой- ства на адхезива и помага да се постигне оптимално повърхностно напрежение на обработената повърхност. По този начин Prime&Bond universal може да преодолее повърхностното напрежение на водата, позволявайки на адхезива да се разлее (пенетрира) равномерно върху дентина и да навлезе в дентиновите каналчета, като образува равномерен и хомогенен слой. След продухване с въздух на Prime&Bond universal разтворителите и водата се изпаряват равномерно, оставяйки тънък филм адхезив, покриващ цялата повърхност.

Резултатът е здрава и надеждна връзка, на практика без следоперативна чувствителност. В допълнение към активния контрол над влажността Prime&Bond universal притежава няколко предимства пред други конкурентни адхезивни системи:

- Равномерно разливане по обработената повърхност, което свежда до минимум риска от оставяне на сухи участъци, които могат да причинят следоперативна чувствителност и микропросмукване.

- Малка дебелина на филма, като по този начин се елиминира опасността от промяна на геометрията на препарирания кавитет и компрометиране на ажустирането на конструкциите (индиректни методи на възстановяване) или от оставяне на „адхезивни басейни“, които на рентгенографии могат да бъдат неправилно разчетени като празнини, шупли или вторичен кариес.

Удобство и контрол в резултат на дизайна на бутилката, който позволява отваряне с една ръка и прецизно дозиране, както и до 30 минути време за работа при съхранение в затворен контейнер CliXdish.

Артикулен номер: 60667350

Производител: DENTSPLY SIRONA

САЙТА РАБОТИ С ЛЕКАРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, СТУДЕНТИ, ЗЪБОТЕХНИЦИ И ЛИЦА, СВЪРЗАНИ С МЕДИЦИНСКАТА ПРОФЕСИЯ!

Уважаеми клиенти,

Предлагаме Ви няколко възможности да направите Вашата  поръчка :-)

Чрез телефонно обаждане на някои от телефоните ни, посочени тук - (02 )931-99-31 (02 )931-99-21 (02 )931-22-47 0888-468-063
Чрез изпращане на съобщение на някой от посочените имейли тук - [email protected]
Чрез електронния ни магазин www.patricia.bg
Чрез Viber на телефон 0888 46 80 63, като напишете точно продукти искате да поръчате и тяхната бройка. Запишете вашите имена или/име на фирма, телефонен номер и точния адрес на който ще бъде доставена стоката.

За клиенти-лекари по дентална медицина на територията на градовете  София, Пловдив, Варна и Бургас  при поръчка на стойност над 100 лв, транспортът се осъществява от служители на фирма Патриция ООД и е безплатен.

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерска фирми Спиди, Еконт Експрес и Интер Логистика, съгласно тарифите посочени в сайта на посочените спедиторски фирми.

Цената на доставката се определя от теглото на пратката и  населеното място, съгласно тарифите на горепосочените спедиторски фирми. Нашите редовни клиенти се ползват с правото на безплатна доставка според договореностите с Патриция ООД или поръчка на стойност над 150.00 лв. с ДДС

Заплащането на поръчаните стоки може да извършите при доставката от наш служител, а за поръчките чрез спедиторските фирми с наложен платеж или по банков път.

За постоянните си клиенти Патриция предлага специални ОТСТЪПКИ  ОТ ЦЕНИТЕ на артикулите в електронния магазин.

Поръчки в електронният магазин www.patricia.bg напрвени след 12:00 се обработват и изпращат на следващият работен ден.

За допълнителни въпроси не се колебайте да ни позвъните.

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:00 –18.00 часа.
Събота: Почивен ден.
Неделя: Почивен ден.

София 1202, Бул. Сливница 164А тел. 931 9931; 931 22 47, факс 931 9930 gsm: 0888468063, e-mail: [email protected]

Офис Бургас , ул. Сливница 76 , тел. 0888 233 491 и 0885 670 954

Варна  0876 418 763

Пловдив 0887 949 595

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Продукти от същата категория