За нас

История

Патриция ООД е едно от най-големите дентални депа в София, България. Семейна компания, създадена през 1994г. За 25 години фирма Патриция се превърна в един от основните лидери – доставчици на дентални консумативи и апаратура за съвременната стоматология, медицински заведения и денталните лекари.

Mисия

Haшата мисия е да подобрим денталната практика чрез подкрепата на нашите консултанти и служители, безкомпромисно качество, гъвкава ценова политика и изключителни търговски предложения по отношение на продуктите и следдипломното обучение. Ние сме горди да бъдем предпочитан партньор, благодарение на нашата богата номенклатура от над 6000 артикула, покриваща пълната гама от материали, консумативи, инструментариум и апаратура, съобразени с нуждите на стоматологичната индустрия.

Визия

Фирмата е редовен участник във всички специализирани дентални изложения с презентации и демонстрации на нови продукти в областта на стоматологията - IDS Cologne, Бул Медика; МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ.

Редовно организира конференции, практически курсове и дискусионни срещи за новости в денталната медицина. Наши консултанти са сертифицирани международни и български лекари по дентална медицина с профилирани интереси в ендодонтията, естетичните възстановявания и имплантологията, с успешни частни практики, получили признание на българско и световно ниво- Специалистите от България са: Д-р Силвия Димитрова от ФДМ Пловдив, Д-р Божидар Кафелов, Д-р Мариета Дочева , Д-р Емил Сариев, Д-р Венцеслав Станков, Д-р Венцислав Стаменов, Д-р Адрияна Йовчева, Д-р Богомил Андонов, Д-р Галина Вълчева, Д-р Павел Панов, Радослав Благоев като лектор по мениджмънт и др. с успешни частни практики, получили признание на българско и световно ниво. Благодарение на техните знания и умения за предлаганите от нас продукти можем да окажем компетентно съдействие при всяка възникнала клинична ситуация.

Партньори

Патриция ООД работи с утвърдени, световноизвестни производители, като на някои е изключителен дистрибутор, а на повече от 70% от тях е и официален вносител.

Dentsply Sirona, Velopex, HPC Healthline – UK, HLW Dental Instruments,

Hahnenkratt, VOCO – Германия, Tecnoss Dental, Euronda SPA and Larident -

Италия. Edenta AG, FKG Dentaire, B&L Biotech – Корея, DIASWISS – Швейцария,

Global Surgical Corporation – най-добрите дентални микроскопи, Surgitel

Loupes - САЩ, ITENA, Bome, Ortho Plus – Франция, Kenda Ag – Лихтенщайн,

Cerkamed – Полша, R.O.C.S - Естония, FGM – Бразилия, Blossom Europe –

Испания, Ceda Press – Сърбия, Medicom – Холандия, BeeSure – Малайзия,

фирмите от Швеция: Dental Terapeutics, Dentatus, Nordiska Dental, Directa,

J.H.Orsing, Parmax.

Patricia academy

След десет години опит в организирането на семинари, лекции и практически курсове в областтана стоматологията, от Дентално депо Патриция сбъднахме една мечта, която носи името – Patricia Academy. За нас това не е само център за обучение. Нашата мисия е той да се превърне в едно специално място - средище за обмяна на опит и информация, където всеки да има възможността да се развива и да постига още по-големи успехи.” – споделя Цвети Илиева, управител на фирма Патриция.

Patricia Academy предлага курсове, предназначени за всички дентални специалисти, които искат да усъвършенстват своите умения и да преминат към следващото ниво на следдипломното си развитие. Лекторите, поканени в академията, се нареждат сред водещите имена в денталната практика в страната и чужбина. Обучителният център е с модерен интериор и техническото оборудване, съобразено с най- новите постижения в денталната индустрия.

 От академията предлагат курсове в различни области на денталната практика, включително орална медицина, ендодонтия, парадонтология, имплантология, ендохирургия, микрохирургия, естетична дентална медицина, работа под микроскоп, обучение на асистенти др.

Patricia Academy предоставя възможност на всяка клиника за изготвяне на индивидуален план-програма за обучение на екипа й, според нейните нужди и изисквания.

Съвременният собственик на дентална практика е изправен пред огромно предизвикателство: трябва да е едновременно и зъболекар, и предприемач. Курсовете по мениджмънт и управление на екипи, организирани от Patricia Academy, помагат на практикуващите дентални лекари и собствениците на частни кабинети да развият своята практика и да изградят един успешен бизнес.

Събития

През 2017г. отбелязваме важен момент в историята на фирма Патриция. Празнуваме своята 10-годишнина от началото на организирането на стоматологични програми –лекции, конференции, практически курсове, семинари и различни събития.

Благодарение на усилената работа на нашите колеги, лектори, партньори и съмишленици за последните 10 години фирма Патриция се превърна в стандарт, ангажиран с най-високите ешелони на продължаващото обучение по стоматология.

Тясното сътрудничество с БЗС и  Факултетите по дентална медицина, при Медицински университети в София, Пловдив и Варна, е важна част от бизнес политиката на компанията. Дружеството подпомага техните преподаватели и студенти с курсове за обучение и с доставки на стоматологични инструменти и консумативи за нуждите на обучението.

Публикации

Два пъти в годината компанията публикува специални брошури - програми за обучение и ги разпространява сред денталното общество в България. Заедно с всички маркетингови дейности Патриция ООД публикува редовно брошури с изключителни търговски предложения.