Palodent V3 WedgeGuard - Клинчета 50 бр.

SKU
6598
Цени от 130,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Palodent V3 WedgeGuard - Клинчета 50 бр.

За зъболекари, поставящи реставрации от клас II, Palodent V3 е секционна матрична система, която осигурява лесно, предсказуемо и точно създаване на контакти, чрез използване на усъвършенствана технология за пръстени, матрици и клинове.

Palodent V3 Ви предлага точни контакти и плътно маргинално уплътнение, минимизиран надвес и довършителни работи, лесно поставяне и отстраняване. Секционната матрична система Palodent се състои от шест прецизно проектирани компонента: пръстени, матрици, клинове, клинове, щипки и пинсети. Те са проектирани и усъвършенствани за оптимално представяне индивидуално и като система. В резултат на това Palodent е сред най-простите и точни матрични системи на пазара.

В секционната матрична система Palodent® V3 се използва никел-титанов задържащ пръстен, междупроксимален клин, WedgeGuard и секционни матрици за поставяне на реставрации в задната област. Секционните матрици са подходящи за използване с всички задни възстановителни материали. Задържащите пръстени се предлагат в тесни, за повечето премоларни и малки молари или универсални, за по-големи кътници. Пръстените могат да се използват единично или в тандем за едновременно възстановяване на множество повърхности.

Предимствата на секционните матрици и пръстени включват естествени контури за по-добър контрол на контактните зони и амбразури, лекота на поставяне, по-добра визуализация на оперативното поле и повече комфорт за практикуващия и пациента. Елиминирането на лоста на конвенционален матричен фиксатор позволява на практикуващия да използва по-малко напрежение, като избягва прекомерното притискане на зъба и по-лесното образуване на анатомични проксимални контактни зони. Когато се поставят преди подготовката, иновативният клин и щит WedgeGuard предпазва приближаващите повърхности от неволни повреди по време на подготовката. Използвайки пинсета с щифтове, щитът лесно се плъзга, оставяйки клина сигурно.

Опаковка: 50 бр.

палодент

Повече информация
SKU 6598
Производител DENTSPLY SIRONA

No Related Posts