R.O.C.S

Филтри
на страница

16 артикул(a)

Филтри
на страница

НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ

В основата на философията на марката R.O.C.S. е безопасността, ефективността и биологичната съвместимост. Когато избираме компонентите за нашите пасти за зъби, ние даваме предимство на съставки с доказана ефективност в предотвратяването на кариеси и заболявания на венците. Ние сме разработили изключителен продуктов процес, при който производството на пастите е 4 пъти по-дълго от обичайното с цел да запазим високата ефективност на използваните съставки. Ефективността и безопасността на на R.O.C.S. e доказана от независими клинични изследвания, описани в редица научни публикации. Формулите на продуктите са уникални и защитени от световни патенти.

MINERALIN е патентован комплекс, който изполваме в голяма част от нашите продукти и съдържа:

Бромелаин – ензим, произвеждан от плодовете и стъблата на ананасите. Нежно премахва плаката, предпазва от задържането на бактерии по зъбите и устната лигавица, и притежава противовъзпалителни свойства.

Ксилитол (източник – семената на зърнените култури) - осигурява защита от бактерията, която причинява кариес, притежава пребиотични свойства и подпомага усвояването на калция.

Калциевият глицерофосфат и магнезиевият хлорид са минерали, които укрепват емайла и възвръщат белотата на зъбите.

Активната съставка MINERALIN комплекс прави пастите за зъби R.O.C.S. предпочитано решение при редица естетични проблеми: - Осигуряват идеално почистване на зъбите за продължителен период от време*; - Подобряват цвета на зъбите по безопасен начин, предпазвайки образуването на плака и зъбен камък*; - Значително се подобрява състоянието на венците (симптоми като възпаление и кървене намаляват средно до 40-86% в рамките на седмица след приложението)*; - Избелват зъбите*, благодарение на свойствата на бромелаин*; - Предотвратяват образуването на кариес*; - Благодарение на пребиотичните си свойства нормализират микрофлорния състав на устната кухина*.