G-aenial Universal Injectable - Шприца 1.7г

SKU
Universal_Injectable
Цени от 63,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

G-ænial Universal Injectable е създаден, за да промени правилата във възстановителната стоматология. Чрез уникалната си формула, той ще се опита да трансформира начина Ви на работа.

Водещите световни технологии позволиха на GC да определят нова отправна точка сред композитите, предлагайки извънредна здравина, несравнима полируемост и фантастична, сливаща се със зъба естетика. Но ще се впечатлите от това как се инжектира и оформя в същото време. Адаптира се перфектно към пода на кавитета, но Ви оставя да го изграждате, оформяте и контурирате по време на нанасянето – защото G-ænial Universal Injectable не се разтича! Ще ви спести време и средства, защото нанасянето е толкова по-бързо и защото не губите никакъв материал – използвате само това, от което имате нужда. Опитайте го и посрещнете бъдещето! Никога вече няма да погледнете назад.

Тъй като G-ænial Universal Injectable не се разтича и разстила, имате пълен контрол при адаптирането, оформянето и контурирането му, още докато инжектирате за бързи и безпроблемни възстановявания Адаптира се перфектно към пода на кавитета и Ви позволява лесно да изградите контурите, туберкулите и дори апроксималните стени

Предимства:

- Предназначен за всички класове кавитети

- Без разстичане - перфектно запазва формата си

- Дълготрайна естетика

Цветове: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, CV, CVD, XBW, BW, AO1, AO2, AO3, JE, AE

Джиниал

Повече информация
SKU Universal_Injectable
Производител GC

No Related Posts

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!