Четка за зъби – детска електрическа звукова – Sonicare For Kids

В наличност
Артикулен номер
SC-HX6322/04
119,00 лв.

За да направите поръчка в сайта:

Регистрирайте се или Влезте в профила си

Доставка до Вашия кабинет

Право на рекламация до 14 дни

Обадете ни се за повече информация относно продукта

Четка за зъби – детска електрическа звукова – Sonicare For Kids Интерактивна звукова сила. Повече забавление, по-добро почистване.

Sonicare For Kids е звукочестотна четка за зъби, предназначена за деца

С четката и приложението Sonicare For Kids децата могат да разберат сами как да мият зъбите си по правилния начин. Приложението се синхронизира със звуковата четка за зъби на Вашето дете чрез Bluetooth, за да покаже подходящи техники на миене и за проследяване на ефективността.
Децата могат да видят колко добре си мият зъбите и да печелят вълнуващи награди за добре свършената работа. 98% от анкетираните родители казват, че с нея е по-лесно да научат децата да мият зъбите по-дълго и по-добре. Това е забавен начин да се помогне на децата да развият здравословни навици за устна хигиена, които ще им служат цял живот.

Интерактивното приложение кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите

Приложението се синхронизира със звуковата четка за зъби на Вашето дете чрез Bluetooth, за да покаже подходящи техники на миене и за проследяване на ефективността. Треньорът по миене на зъби на детето го предизвиква да четка зъбите по-дълго и по-добре. Всяка сесия започва с ясни визуални инструкции относно правилните техники на миене и функцията за следене на напредъка на приложението записва общата ефективност. Децата се учат, докато се забавляват, а родителите виждат колко добре се справят децата между проверките.

Вълнуващи награди за успешни сесии на миене

Приложението и четката Philips Sonicare For Kids предоставят едно съвсем ново ниво на забавление при миенето на зъбите. Основният персонаж на приложението е любвеобилният Спаркли, който наистина обича да има чисти зъби. Децата се грижат за Спаркли, докато треньорът по миене на зъби на приложението ги предизвиква да ги мият по-дълго и по-добре. Всеки път, когато детето Ви четка зъбите си добре, Спаркли става по-щастлив и всяка успешна сесия на четкане се възнаграждава. Децата могат да отключват аксесоари, с които да персонализират Спаркли, или могат да спечелят храна за Спаркли, който обича да се храни здравословно. Родителите могат и сами да избират награди в приложението.

Следете времето за миене на зъби дори, когато не ползвате приложението

Bluetooth функцията Quadpacer на приложението проследява сесиите на миене в реално време. Тя разбира кога започва една сесия, кога има пауза и кога е завършена. Благодарение на вградената памет и маркировката за време на дръжката на четката можете дори да запаметите данни за до 20 сесии на миене, когато не използвате приложението. Следващия път, когато използвате заедно приложението и дръжката, подробностите на тези сесии се синхронизират в календара на приложението. Награди за успешните сесии все още могат да се събират, а Вашето дете може лесно да види докъде е напреднало.

KidTimer и KidPacer за миене на зъби по правилен начин за цял живот

За да се насърчи правилен режим на миене,четка за зъби – детска електрическа звукова – Philips Sonicare For Kids помага на децата бавно да увеличават времето за миене. Целта е да се достигне до препоръчаните от стоматолозите две минути. Когато използвате приложението, децата започват да имитират треньора по миене на зъбите на приложението, докато той внимателно четка всяка една част от тях. Треньорът по четкане ще насърчи детето Ви да увеличи времето, отделяно за всеки участък. Когато детето почиства зъбите по-дълго, то ще бъде възнаградено от Спаркли, който е щастлив със своите наистина чисти зъби. Това е забавно обучение на правилното миене на зъбите за цял живот.

Динамичното почистващо движение насочва вода между зъбите

Динамичното действие на електрическа четка за зъби Philips Sonicare ефективно достига дълбоко между зъбите и по линията на венците. С над 500 движения в секунда звуковата почистваща мощност  прави четката за зъби Sonicare For Kids в пъти по-ефективна от ръчните четки за зъби.

Забавни сменяеми лепенки за персонализиране

Забавните лепенки за дръжката позволяват на децата да избират как да изглежда тяхната четка. С осем различни дизайна вътре в кутията на всяка звукова четка децата могат да сменят облика на четката толкова често, колкото искат. В съчетание с възможността да персонализират външния вид на героя от приложението, изживяването със Sonicare For Kids има за цел преди всичко ефективна грижа за устната кухина и забавление по всяко време.

Двата режима на мощност за деца осигуряват нежно и ефикасно почистване

С два режима на мощност, подходящи за деца, тази мощна четка за зъби предлага подходящо почистване за различни възрасти; ниска мощност за по-малки деца и висока за по-големи.

Главата за четка е налична в 2 размера

Четка за зъби – детска електрическа звукова – Sonicare For Kids се предоставя с 1 глава за четка със стандартен размер. Глава за четка с компактен размер е също налична за отделно закупуване. Размерите на главите за четки Philips Sonicare for Kids са специално проектирани за нежно почистване и защита на зъбите, докато те растат.

Лесна за хващане от родители и деца

Проектирана ергономично, за да даде възможност на децата да мият зъбите си сами или с родителите си. Всяка четка за зъби Philips Sonicare For Kids притежава добре проектирана дръжка, която дава възможност на родителите и децата да четкат заедно, ако поискат. Стабилният захват гарантира, че по-малки ръце могат да придвижват четката самостоятелно, докато добрият дизайн дава възможност на родителите да помагат, когато е необходимо. Благодарение на надеждния дизайн на дръжката децата лесно могат да съхраняват четката за зъби в изправено положение или да поставят паста за зъби, докато четката е в хоризонтално положение.

Гумираната глава е създадена да предпазва детските зъбки

Гумираната глава на тази електрическа четка е проектирана да помага за защитата на растящите зъби.

Технически данни

 • Kidtimer – 2-минутен таймер
 • Kidpacer – звукови сигнали през 30 секунди
 • 2 режима на работа
  – Ниско ниво – подходящо за деца над 3 години
  – Високо ниво – подходящо за деца над 7 години
 • EasyStart функция – постепенно увеличава времето за почистване
 • Bluetooth свързване с Android и Apple приложение
 • Интерактивна игра по време на почистване
 • Два размера заменяеми глави
  – Мини глава – за деца над 3 години
  – Стандартна – за деца над 7 години

Съдържание на комплекта:

 • 1 бр. дръжка на ел. четка за зъби
 • 1 бр. глава 3+ год.
 • 1 бр. глава 7+ год.
 • 8 бр. сменяеми цветни стикери за четката
 • 1 бр. зарядна стойка

Артикулен номер: SC-HX6322/04

Производител: Philips Sonicare

САЙТА РАБОТИ С ЛЕКАРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, СТУДЕНТИ, ЗЪБОТЕХНИЦИ И ЛИЦА, СВЪРЗАНИ С МЕДИЦИНСКАТА ПРОФЕСИЯ!

Уважаеми клиенти,

Предлагаме Ви няколко възможности да направите Вашата  поръчка :-)

Чрез телефонно обаждане на някои от телефоните ни, посочени тук - (02 )931-99-31 (02 )931-99-21 (02 )931-22-47 0888-468-063
Чрез изпращане на съобщение на някой от посочените имейли тук - [email protected]
Чрез електронния ни магазин www.patricia.bg
Чрез Viber на телефон 0888 46 80 63, като напишете точно продукти искате да поръчате и тяхната бройка. Запишете вашите имена или/име на фирма, телефонен номер и точния адрес на който ще бъде доставена стоката.

За клиенти-лекари по дентална медицина на територията на градовете  София, Пловдив, Варна и Бургас  при поръчка на стойност над 100 лв, транспортът се осъществява от служители на фирма Патриция ООД и е безплатен.

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерска фирми Спиди, Еконт Експрес и Интер Логистика, съгласно тарифите посочени в сайта на посочените спедиторски фирми.

Цената на доставката се определя от теглото на пратката и  населеното място, съгласно тарифите на горепосочените спедиторски фирми. Нашите редовни клиенти се ползват с правото на безплатна доставка според договореностите с Патриция ООД или поръчка на стойност над 150.00 лв. с ДДС

Заплащането на поръчаните стоки може да извършите при доставката от наш служител, а за поръчките чрез спедиторските фирми с наложен платеж или по банков път.

За постоянните си клиенти Патриция предлага специални ОТСТЪПКИ  ОТ ЦЕНИТЕ на артикулите в електронния магазин.

Поръчки в електронният магазин www.patricia.bg напрвени след 12:00 се обработват и изпращат на следващият работен ден.

За допълнителни въпроси не се колебайте да ни позвъните.

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:00 –18.00 часа.
Събота: Почивен ден.
Неделя: Почивен ден.

София 1202, Бул. Сливница 164А тел. 931 9931; 931 22 47, факс 931 9930 gsm: 0888468063, e-mail: [email protected]

Офис Бургас , ул. Сливница 76 , тел. 0888 233 491 и 0885 670 954

Варна  0876 418 763

Пловдив 0887 949 595

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Продукти от същата категория