Промоция

SiroLaser Blue - Дентален лазер

SKU
6540087
Редовна цена 14 668,80 лв. Специална цена 13 494,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

SiroLaser Blue е първият компактен диоден дентален лазер за работа с меки тъкани, който включва три дължини на вълната : син, инфрачервен и червен. Подходящ за периодонтология, хирургия и ендодонтия.
Денталните лазери предлагат ясни предимства спрямо конвенционалните методи на лечение, като осигуряват по-бързи процеси с нисък риск от инфектиране. За пациентите, употребата на лазер означава по-малко болка и следоперативни лекарства.
Неограничени възможности със SiroLaser Blue

Компактният SiroLaser Blue е първият в света диоден лазер, който комбинира предимствата на синия, инфрачервения и червения диод. Той може да се използва за широк спектър от приложения и лечение на Вашите пациенти:

✅Eндодонтия - след препарация и промиване на кореновия канал, лазерът се използва като допълнение на конвенционалното лечение. Той ефективно намалява микробите и бактериите в зоните, където почистващият разтвор не може да достигне.

✅Имплантология - обработка на и около импланта, например разкриване на импланта, обеззаразяване и изработване на ясни препарационни граници за отпечатък и сканиране.

✅Пародонтология - диодният лазер може да се използва за обработка на гингивални джобове в допълнение към конвенционалното лечение, например за намаляване на микробите и бактериите в допълнение към конвенционалното промиване или за намаляване на гранулационния процес на дъното на джоба. Лазерът бързо постига отлични резултати.

✅Хирургия на меки тъкани - лазерът се използва като алтернатива на конвенционалните методи на лечение. Предимствата в хирургията се отнасят предимно за почти безкръвни инцизии и стерилно хирургично поле. Пациентът изпитва значително по-малко следоперативна болка, често без прием на антибиотици и минимални белези при заздравяване.

✅CEREC/ протезиране - разширяване на сулкус и/ или хемостази при препарация за взимане на отпечатък.

✅Лазерна терапия - SiroLaser Blue покрива много зони на нискостепенна лазерна терапия със своя интегриран мек лазер, който се използва за зарастване на рани.

✅Десензитизация - лечение на свръхчувствителност.

✅Медицинско избелване - например за ендодонтско последващо лечение.

В сравнение с конвенционалните методи за лечение, диодният лазер осигурява по-добър оздравителен процес на тъканите с минимални белези, по-голяма редукция на бактериите, по-малка следоперативна болка и употреба на медикаменти.

Предимствата за Вас:

✅Намаляване на бактериологичната среда - изпитаният 970 nm инфрачервен диод се използва за намаляване на бактериологичните нива в пародонтологията и ендодонтията.

✅По-малка следоперативна болка - SiroLaser Blue впечатлява потребителите и пациентите с това, че осигурява некомплицирано зарастване на оперативните рани и намалява болката след лечение.

✅Зарастване на раните от лечението с минимални белези - работата с диодния лазер намалява използването на конци, в следствие на което хирургичните рани зарастват без белези.

Независимо дали използвате диоден лазер за ендодонтия, имплантология, пародонтология или хирургия на меки тъкани, SiroLaser Blue е винаги на Ваше разположение, благодарение на трите различни дължини на диодната вълна. Диапазонът на светлината на лазерните диоди е много широк – син спектър (445 nm, 0.5-3W, хирургия на меки тъкани, хемостази), червен спектър (660 nm, 0.5-10W, периодонтия, ендодонтия, афти, херпеси, язви) и инфрачервен спектър (970 nm, 0.5-2.5W, LLLT, биостимулация). В сравнение с другите лазери, които режат с 970 nm и голяма мощност в пиков режим, SiroLaser Blue вече няма нужда от пиков режим, тъй като тъканта почива, докато има спад в мощността. Рязането се осъществява със светлина с дължина на вълната 445 nm, която се абсорбира от хемоглобина и меланина в по-голяма степен спрямо светлината с дължина 970 nm. Управлението се извършва чрез сензорен екран, 21 програми, памет за 6 предпочитани настройки, честота 1-10 кHz, режими на работа - постоянен и пулсов. Мощността е различна за син спектър 0.5–3.0 W, инфрачервен 0.5–2.5 W, червен 0.5–100 mW.

Съдържание на комплекта:

1 бр. метален наконечник

1 комплект накрайници с оптично влакно (2х320 um, 2x200 um, 2xEndo)*

1 бр. ножче

1 бр. инструмент за огъване и измерване

3 чифта предпазни очила

 

Повече информация
SKU 6540087
Производител DENTSPLY SIRONA

No Related Posts