Паста за зъби – Sensitive Repair&Whitening – 94гр

SKU
4607034472962
13,90 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Паста за зъби – Sensitive Repair&Whitening – 94гр двоен ефект в една тубичка! Перлено бялата усмивка е задължителен атрибут за всички в съвременната епоха. Въпреки това е почти невъзможно да се постигне при хора със стоматологична свръхчувствителност, тъй като свръхчувствителността е противопоказание, както за професионални избелващи процедури, така и за избелващи пасти за зъби.

Новата паста за зъби е разработена от научната лаборатория WDS с цел подобряване на външния вид на чувствителните зъби. Съставките на пастата за зъби включват хидроксиапатит, синтезиран в нашия собствен завод за производство, използвайки уникална патентована технология.

Неабразивна паста за зъби (RDA = 40) за бързо облекчаване на зъбна свръхчувствителност. Частиците на хидроксиапатит (които са много подобни по структура на зъбните тъкани) с различна големина осигуряват бързо намаляване на чувствителността * чрез запечатване на най-малките дефекти в емайла и откритите канали на дентина.

Денталната свръхчувствителност е един от най-големите проблеми в съвременната стоматология. До 70% от възрастните в Европа страдат от свръхчувствителност. Причините за свръхчувствителност могат да бъдат чисто зъбни (кариес, пародонтит, пукнатини в емайла, последици от избелване или други стоматологични процедури) или по-общи, свързани с дисбаланси или специфични промени в метаболизма (неврофизични и ендокринни нарушения, менопауза, бременност и др. въпроси, свързани с храненето и т.н.).

Механизъм на действие:

Бързо и ефективно намаляване на чувствителността се постига чрез 1 от 3 механизма:

 1. Минерално възстановяване на зъбните структури в резултат на наличието на бионаличен калциев глицерофосфат, източник на калциеви и фосфатни йони.
 2. Моментално намаляване на чувствителността на зъбите в резултат на запечатване на най-малките дефекти на емайла и откритите канали на дентина, осигурени от хидроксиапатитните частици (силно сходни по структура със зъбните тъкани) с различна големина.
 3. Защита и възстановяване на твърдите зъбни тъкани в резултат на активирането на вътрешните физиологични процеси, благодарение на високата концентрация на ксилитол и магнезий.
 • Бързо облекчава свръхчувствителността на зъбите. *
 • Много ниска абразивност (RDA = 40, която е по-ниска от тази на обикновените пасти за зъби, предназначени за ежедневна хигиена).
 • Не уврежда дентина или емайла.
 • Ефективно предпазва от кариес. *
 • Възстановява блясъка на зъбите.
 • Нормализира микрофлората на устната кухина.
 • Освежава дъха.
 • Паста за зъби – Sensitive Repair&Whitening – 94гр не съдържа флуориди, пирофосфати, парабени, натриев лаурил сулфат, пероксиди или агресивни абразиви.

  Може да се използва от лица от всички възрасти за каквото и да е време.

  * Потвърждава се по време на клинични изпитвания.

  Активни съставки:

  • Калциев Глицерофосфат и Магнезиев Хлорид – минерали, които са известни и полезни за човешкия организъм – укрепват емайла и дентина, възстановяват белотата на зъбите. *
  • Калциев хидроксиапатит – е основният структурен минерал в емайла на зъбите. Изкуствените хидроксиапатитни частици проникват в най-малките пукнатини в емайла и уплътняват дентиновите каналикули. Те образуват минерален слой на повърхността на зъбите, който предпазва зъбите от въздействието на външни стимули и киселини.
  • XYLITOL предпазва от кариогенни бактерии във високи концентрации, има пребиотични качества, насърчава усвояването на калция.

  Съставки:

  Aqua, Silica, Glycerin, Xylitol, Hydroxyapatite, Xanthan gum, Aroma, Calcium Glycerophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Magnesium Chloride, o-cymen-5-ol, Cl 74160, Limonene

Повече информация
SKU 4607034472962
Производител R.O.C.S

No Related Posts