Паста за зъби – PRO Fresh Mint – 135гр

SKU
4607034472191
18,50 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Паста за зъби – PRO Fresh Mint – 135гр – деликатно избелваща, осигурява комплексна защита на зъбите и венците, премахва и предотвратява образуването на цветна зъбна плака и полира емайла до блясък. Формулите за избелване на пастите за зъби на ROCS от PRO серията са базирани на съвременните професионални технологии.

PRO-SYSTEM ENZYME И MINERALS предпазва от кариес и възпалителни пародонтални заболявания *.

  • Избелва и полира емайла, като премахва пигментацията и обезцветява зъбната плака
  • Придава на зъбите блясък благодарение на полиращите му свойства и активно насищане на емайла на зъбите с калций и фосфор
  • Предназначен за ежедневна употреба

Изберете Паста за зъби – PRO Fresh Mint – 135гр, ако предпочитате приятен мек вкус с нотка на свежа мента.

* Потвърждава се по време на клинични изпитвания.

Механизъм на действие:

PRO-SYSTEM ENZYME И MINERALS предпазват от кариес и възпалителни пародонтални заболявания *. Това са висококачествени съставки, включването на които прави ненужно използването на пенообразуващи агенти във високи концентрации, антисептици и твърди абразиви. Благодарение на PRO-SYSTEM на ENZYME AND MINERALS, зъбите остават чисти за дълго време, скоростта на образуване на зъбна плака намалява, венците са защитени от възпаление и кървене *, а кариогенните фактори се неутрализират. Минералите активно насищат зъбите с калций и фосфор *, подобрявайки техния цвят и блясък *.

  • BOOSTER PRO-SYSTEM – система за почистване от последно поколение, предназначена за почистване, полиране и избелване на зъбите, без да повишава абразивността.
  • PREBIOTIC PRO-SYSTEM – нормализира микробния баланс в устната кухина * и предотвратява прикрепването и размножаването на патогенни бактерии.
  • BREATH-IN PRO SYSTEM – осигурява дълготрайна свежест, която се запазва в продължение на няколко часа. Не влияе на вкусовите рецептори.
  • БИО СЪВМЕСТИМОСТ – не съдържа оцветители, флуор, парабени, натриев лаурил сулфат или консерванти.

* Потвърждава се по време на клинични изпитвания.

Съставки:

Sorbitol, Silica, Glycerin, Aqua, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan gum, Calcium Glycerophosphate, Bromelain, Sodium Benzoate, Magnesium Chloride, Sodium Saccharin, o-cymen-5-ol

 

 

Повече информация
SKU 4607034472191
Производител R.O.C.S

No Related Posts