Паста за зъби – Blooming Sakura – 74гр

SKU
4607034475017
13,90 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Паста за зъби – Blooming Sakura – 74гр за ежедневна употреба от възрастни и деца над 4-годишна възраст. Гарантира високо ниво на комплексна защита на зъбите и венците, благодарение на ефекта от BIO компоненти с естествен произход, активността на които се запазва благодарение на специална технология за приготвяне на пастата за зъби. Комплексът MINERALIN®, който съдържа естествения ензим бромелайн, ксилитол и минерални съединения – източникът на йони на калций, фосфор и магнезий, се подсилва чрез екстракт от цвят на японска вишна, който е източник на полифеноли – мощни природни антиоксиданти, които гарантират, че екстрактът има изразени антимикробни и противовъзпалителни свойства. Екстрактът, използван в пастата за зъби, е произведен във Франция от Alban Muller Int. компания, използваща уникална екотехнология, която запазва всички свойства и характеристики на натуралния продукт.

Комплексът MINERALIN®, заедно с екстракта от вишнев цвят, осигурява следните изразени ефекти, когато се използва:

  • Изсветлява емайла *
  • Укрепва твърдите зъбни тъкани и предотвратява развитието на кариес *
  • Дълготрайно почистване на зъбите и венците *
  • Предотвратява образуването на тъмна плака и зъбен камък
  • Облекчава кървенето и възпалението на венците *
  • Освежава дъха *
  • Нормализира микрофлората на устната кухина и облекчава дисбиозата (има пребиотични качества) *

Не съдържа флуор, антисептици. Ниска абразивност.

* Потвърдено по време на лабораторни и клинични изпитвания

Активни съставки:

Паста за зъби – Blooming Sakura – 74гр за възрастни, съдържаща MINERALIN® комплекс, който е патентована комбинация от съставки: естествен протеолитичен ензим бромелайн, ксилитол, калциев глицерофосфат, магнезиев хлорид. Пастата за зъби съдържа и екстракт от вишнев цвят, който е източник на полифеноли – мощни природни антиоксиданти.

Механизъм на действие:

  • BROMELAIN – пречистен ензим от ананасови плодове и стебла – нежно разтваря зъбната плака, предотвратява прикрепването на бактерии към зъбите и устната лигавица. Притежава противовъзпалителни свойства. Успешно се използва в различни области на медицината повече от 30 години, тъй като е част от фармацевтичните продукти и има висока клинична ефективност.
  • XYLITOL – (намира се в зърнените култури) предпазва от кариогенни бактерии във високи концентрации. Има пребиотични качества, насърчава усвояването на калция.
  • КАЛЦИЕВ ГЛИЦЕРОФОСФАТ И МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД – минерали, които са известни и полезни за човешкия организъм – укрепват емайла и дентина, възстановяват белотата на зъбите *

Съставки:

Sorbitol, Silica, Glycerin, Aqua, Xylitol, Prunus cerasus L. extract, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, Bromelain, Calcium Glycerophosphate, Magnesium Chloride, Sodium Saccharin, Methylparaben, Eugenol, Propylparaben.

Повече информация
SKU 4607034475017
Производител R.O.C.S

No Related Posts