Промоция

Паста за зъби – Baby Linden – 45гр

SKU
4607034470531
Редовна цена 12,90 лв. Специална цена 9,70 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Паста за зъби – Baby Linden – 45гр е предназначена за грижите на бебешките зъби от най-ранна възраст. Формулата на тази паста за зъби почти изцяло се основава на BIO-компоненти с естествен произход, активността на които се запазва благодарение на технологията за приготвяне при ниска температура, което ги прави максимално ефективни. Благодарение на използването на тази технология, пастата има висока ефективност, без съдържа вредни вещества. Безопасна е за поглъщане. В случай на поглъщане, пастата не причинява вреда и дискомфорт.

Улеснява проникването на зъбите, действа като пребиотик, нормализирайки състава на микрофлората.

В резултат на редовната употреба облекчава неприятните усещания на зъбите, премахва възпалението на меките тъкани на устата, осигурява висококачествена грижа за младия емайл и ефективна грижа за устната кухина.

Предназначена е за деца от съвсем малка възраст, поради което използването й се извършва от родителите на бебето или от детето с помощта на възрастни.
Малко количество паста трябва да се нанася върху специална детска четка за зъби. След това внимателно се измиват зъбите и масажират венците. Ако детето има съответните умения, след като измие зъбите си, трябва да изплакне устата си с малко вода. Бебе, което не може да изплакне устата си, може да получи вода като напитка.

Подходяща е за деца, склонни към алергии.

Активни съставки:

  • XYLITOL (10%) предпазва от бактерии, намиращи се в зъбната плака, възстановява баланса на устната микрофлора.
  • LIME BLOSSOM EXTRACT се грижи за венците по време на периода на никнене на зъбите, предпазва от възпаление.
  • ХИПОАЛЕРГЕНЕН ПРОДУКТ.

Механизъм на действие:

Паста за зъби – Baby Linden – 45гр осигурява висока степен на защита срещу кариес, благодарение на високата концентрация на ксилитол. Притежава пребиотични свойства, нормализиращи микрофлората на устната кухина. Екстрактът от липа помага за намаляване на възпалението на венците и дискомфорта по време на никненето на зъби.

Съставки:

Aqua, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol (10%), Silica, Xanthan Gum, Tillia Cordata Flower Extract, PVP, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Sodium Benzoate.

Повече информация
SKU 4607034470531
Производител R.O.C.S

No Related Posts

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!