Промоция

Паста за зъби – Baby Camomile – 45гр

SKU
4607034471590
Редовна цена 12,90 лв. Специална цена 9,70 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Паста за зъби – Baby Camomile – 45гр е предназначена за грижите на бебешките зъби от най-ранна възраст. Формулата на тази паста за зъби почти изцяло се основава на BIO-компоненти с естествен произход, активността на които се запазва благодарение на технологията за приготвяне при ниска температура, което ги прави максимално ефективни.

Уникалната паста за зъби R.O.C.S. Baby Camomile е предназначена за бебета от първите месеци от живота до 3 години. Биологично активните природни компоненти от растителен произход нормализират микрофлората на устната кухина, предотвратяват възпаленията и предпазват от кариес. R.O.C.S. Baby Camomile е хипоалергенна и напълно безопасна при поглъщане. Приятният сладък вкус и лекият цветен аромат на пастата ще помогнат за формиране на уменията и естествения навик за ежедневна хигиена на устната кухина.

Механизъм на действие:

Паста за зъби – Baby Camomile – 45гр благодарение на високата концентрация на ксилитол осигурява висока степен на защита срещу кариес, както и притежава пребиотични свойства, нормализиращи микрофлората на устната кухина.

Екстрактът от лайка и алгинат, получени от водорасли, имат подчертан противовъзпалителен ефект. Грижат се за венците по време на никненето на първите зъби, намаляват дискомфорта. Ксилитолът (10%) възстановява оптималния баланс на оралната микрофлора, предпазва от кариогенни бактерии в зъбната плака. Тези пребиотични свойства са особено важни при млечница на устната кухина и чревна дисбиоза.
Бебешка паста за зъби R.O.C.S. Baby Camomile се приготвя на мека растителна основа, поради което осигурява висококачествено почистване на зъбите, без да уврежда тънкия деликатен емайл. Пастата ефективно предпазва от кариес, осигурявайки здравето и правилното развитие на млечните зъби, улеснява процеса на тяхното поникване.

R.O.C.S. Baby Camomile е безопасна при поглъщане, хипоалергенна.

Положителните качества се потвърждават от лабораторни тестове и клинични проучвания.

Уникалната формула е защитена с патенти.

Активни съставки:

  • XYLITOL (10%) предпазва от бактерии, намиращи се в зъбната плака, възстановява баланса на устната микрофлора.
  • LIME BLOSSOM EXTRACT се грижи за венците по време на периода на никнене на зъбите, предпазва от възпаление.
  • ХИПОАЛЕРГЕНЕН ПРОДУКТ.

Съставки:

Aqua, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol (10%), Silica, Xanthan Gum, Tillia Cordata Flower Extract, PVP, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Sodium Benzoate.

Повече информация
SKU 4607034471590
Производител R.O.C.S

No Related Posts