Neo Spectra ST - HV - Шприца 3гр

SKU
607019
Цени от 76,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Neo Spectra ST - HV - Шприца 3гр е най-новото в универсалните нано хибридни композити създаден от Dentsply Sirona.

Семейството Neo Spectra ST се предлага в три различни вискозитета: висок вискозитет (HV), нисък вискозитет (LV) и течлив (FLOW). Създадено е, както за антериорни и постериорни възстановявания, така и като лайнер и за индиректни възстановявания. Благодарение на изразения си хамелеонов ефект са необходими само пет универсални нюанса CLOUD (A1А2, А3,А3,5, A4), за покриване на пълната гама VITA.

Иновативните SphereTEC® пълнители са сферични предварително полимеризирани сфери , които се получават чрез спрей-гранулация от субмикронни стъклени и керамични пълнители.

За да покрие изисквания в 21век , както на пациентите, така и на докторите по дентална медицина относно високо-естетичните възстанвявания, Dentsply Sirona създаде Spectra ST Effects, които да допълват петте CLOUD универсални нюанси на Neo Spectra ST .

Това са две дентинови маси (нюанси D1, D3) и една емайлова маса (нюанс Е1) Универсалните нюанси на Neo Spectra ST и Spectra ST Effects са вариации на биомиметичните форми и отблясъци на съзъбието.

Чрез емаиловата маса може да постигнете транслуцентността в природата на резеца т.н.-хало-ефект по изключително улеснена техника.

Повече информация
SKU 607019
Производител DENTSPLY SIRONA

No Related Posts