Промоция

G-Premio BOND - Адхезив 5 мл

SKU
012690
Редовна цена 139,00 лв. Специална цена 115,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

G-Premio BOND - Адхезив 5 мл.

Еднокомпонентен фотополимеризиращ универсален адхезив.

Подходящ за всички видове деминерализация, който може да се използва за директна адхезия, но и при необходимост от извършване на корекции или при лечение на свръхчувствителност.

Предимства:

- Лесна употреба и адаптивност, без това да оказва влияние върху качеството на адхезията. - Предлага предимствата на универсален адхезив, с много добри характеристики при всякакви случаи.

- С отлична адхезия независимо от вида деминерализация и с отлична стабилност, G-Premio BOND подсигурява дълготрайна адхезия благодарение на комбинацията от три функционални мономера.

- Отлично проникване и мокрене и ефикасна процедура на съхнене, продуктът предлага изключително тънък филм за гарантиране на дълготрайни естетични възстановявания.

- Минимална следоперативна чувствителност.– деликатно действие върху дентеновите тубули при самодеминерализация и пълна инфилтрация на адхезионния агент при тотална деминерализация, благодарение на оптималното мокрене.

- Предлагайки време за работа от 7 минути, продуктът Ви позволява да работите спокойно, непритискани от времето, предлагайки същевременно адаптируемо и лесно за употреба решение в един флакон.

– С продължителност на реализация на всяка процедура от 25 сек. при самодеминерализация и 35 сек. при селективна или тотална деминерализация се пести време на работа, а оптимизираният контрол на дозирането спомага за пестене на материала с малки капки – до 300.

Опаковка: 5 мл.

Повече информация
SKU 012690
Производител GC

No Related Posts

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!