everX Flow - Шприца - Bulk - 3.7г

SKU
012900
89,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Открийте everX Flow, подсилен с къси влакна течен композит, създаден за заместване на дентина и подсилване на възстановяванията. Следвайки принципите на железобетонните конструкции, стъклените влакна в everX Flow подсилват възстановяванията и ги защитават от пукнатини. Със своето лесно нанасяне, двата си цвята и невероятната си здравина, everX Flow е на път да се превърне във Вашия предпочитан продукт за възстановявания със здрава сърцевина, както и за изграждане на пънчета.

Превъзходна якост на фрактуриране за надеждни дълготрайни възстановявания По-голямата част от композитите предлагат перфектни качества за заместване на емайла: голяма износоустойчивост и естетика. Те обаче, не могат да се сравняват с дентина, когато става въпрос за фрактурна устойчивост. everX Flow преодолява този проблем и предлага отлична фрактурна якост, близка до тази на дентина, благодарение на голямото количество къси влакна, здраво свързани със смолата. Това позволява на материала ефикасно да подсилва големи дистални възстановявания в комбинация със стандартен композит като емайлов слой.

Благодарение на оптималната си тиксотропност, everX Flow лесно ще се адаптира към всяка препарация и ще избегне шуплите. Контролираното му разтичане също ще позволи лесно нанасяне в горни молари, без да изтече.

Повече информация
SKU 012900
Производител GC
Цвят BW

No Related Posts