Промоция

Esthet·X HD Compules - Компюли

SKU
6306
Цени от 11,40 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Esthet·X® HD е ориентиран към клиницисти, които желаят да постигнат високо естетични възстановявания.

Съставът на микро-матриксния възстановителен материал Esthet·X® HD посредством патентования органичен матрикс осигурява превъзходна якост,клинична дълготрайност и резистентност към фрактури.Този матрикс е съчетан с уникално разпределение на частиците на пълнителя, което от своя страна осигурява дълготраен и отличен блясък на повърхността. Уникалната цветова концепция предлага гъвкавост и решение във всяка ситуация. Опалесцентните дентинови цветове са създадени, за да осигурят необходимата опалесцентност,която да блокира тъмнината от устната кухина на пациента или да маскира ефективно оцветените зъбни тъкани. Основните боди цветове са разработени в съответствие със системата VITA.Добавени са и много бели и много тъмни цветове за да се осигури пълна гама от естетични възможности. Боди цветовете имат хамелеонови качества и отлично хармонизират с естественото съзъбие. Транслуцентните емайлови цветове са с голяма прозрачност допринасят за виталитета на възстановяванията чрез пресъздаване транслуцентността на естествения емайл. Всички техники за нанасяне на композити са приложими с Esthet·X® HD и резултата е уникални естетически невидими едноцветни възстановявания до естетически шедьоври, получени при съчетаване на няколко цвята.

Предимства:

  • Висока естетика
  • Уникална цветова гама
  • Отлична манипулативност
  • Удължена дълготрайност и здравина
  • Уникален и дълготранен блясък

 

Индикации: Esthet·X® HD е индициран за директни възстановявания на всички класове кавитети при предни и задни зъби.За директно изработване на високо-естетични фасети и за козметични промени на формата (напр. при затваряне на диастеми, удължаване на резци). За индиректно изработване на инлеи и онлеи.

Опаковка: компюла 0.25гр.

Цветове: боди- А1, А2, А3, А3.5,А4,В1,В2,В3,В5,С1,С2,С3,С4,С5,D2,D3,W,XL,U,опакер-A2-O,A4-O,B2-O,C1-O,C4-O,D3-O,W-O,емайл-CE,YE,AE,WE,GE

Повече информация
SKU 6306
Производител DENTSPLY SIRONA

No Related Posts

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!