Essentia - Шприца - 3.4г

SKU
Essentia_Syringe
Цени от 69,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Essentia - естетичният възстановителен материал за двуслойна техника и намален набор от цветове.

Естетичните възстановявания често са свързани със сложни послойни техники. След години на разработване, основавайки се на опита на най-добрите естетични клиницисти, GC вече представя промяната на парадигмите във възстановителната стоматология с иновативна и смела концепция. 

Традиционните разцветки се основават на различната наситеност (цветове), познати като А, В, С и D. Ивестно е обаче, че емайлът и дентинът имат различни характеристики, които допринасят за окончателното възприемане на цвета на зъбите. Чрез откъсване от традиционните монохроматични нюанси и фокусирайки се върху различните характеристики на емайла и дентина, можете да постигнете много еластични резултати само чрез два лесни слоя. Това е което постигате с Essentia: Трите дентинови цвята варират по цвят и опацитет, точно както дентинът се променя през живота на пациента. Те са отговорни за „Интензитета" на цвета на изграденото възстановяване. Съчетани с дентиновите цветове, двата емайлови ще осигурят транслуцентност.

Индикации:

-Директни възстановявания клас I, II, III, IV, V

-Директни възстановявания на клиновидни дефекти и кавитети по кореновата повърхност. -Директни възстановявани като фасети и затваряне на диастема.

Фронтални - адаптирайте своето наслояване към възрастта на пациентите си. При избелени или млади възстановявания, емайлът трябва да бъде бял и опакерен, докато дентинът също ще белее. В този случай се комбинират Light Dentin(LD) и Light Enamel(LE) В случай на млади пациенти се изисква комбинация от опакерен и бял емайл заедно с по-наситен дентин. Тук са наслоени Medium Dentin(MD) и Light Enamel(LE). При възрастни зъби, емайлът става по- транслуцентен с леко оцветяване, докато дентинът остава средно наситен. Оптимално Medium Dentin(MD) се покрива с Dark Enamel(DE). При стари зъби транслуцентността и наситеността са необходими в емайловата зона, а дентинът става много по-тъмен и по-транслуцентен. Перфектната комбинация е наслояване на Dark Dentin(DD) и Dark Enamel(DE). Постериорни - естествени двуслойни или просто монохроматично възстановяване. Постериорно монохроматично - В много случаи употребата на един цвят в дисталната област ще е достатъчен да придаде много добър естетичен резултат, използвайки Universal.

Постериорно двуслойно - В дисталната област дентинът обикновено изглежда по-тъмен, докато емайлът поддържа по-белезникав отенък. Dark Enamel е наслоен с Light Enamel. есенша

Повече информация
SKU Essentia_Syringe
Производител GC

No Related Posts

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!