Cerec CAD CAM System - Система

SKU
Cerec
224 725,20 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Включва Интраорален скенер Omnicam, Апарат за фрезоване MCXL, Пещ за кабинет SpeedFire,

В бъдеще дигитализацията ще играе основна роля в денталните практики, клиники и лаборатории - повлиявайки всичко от лечението до управлението на пациентите. CEREC AC е модулна CAD/CAM система за денталната практика, състояща се от модул за сканиране , модул за фрезоване и пещ, предназначена за автоматизирано проектиране и изготвяне на керамични инлеи, онлеи, коронки, фасети и мостове, водачи за импланти и абатмънти.
И това вече е възможно в рамките на едно посещение на пациента, без снемане на традиционния отпечатък. Денталнят специалист извършва сканиране на зъбите директно в устата със специален 3D скенер. Въз основа на изображението, CEREC (софтуер за проектиране и дизайн) създава виртуален 3D дентален модел на зъба. След това, с помощта на автоматична и ултра-прецизна фреза, възстановеният зъб е директно заменен. Технологията Cerec ви позволява да възстановите зъба в продължение на около два часа - при условие че предварителното лечение е завършено. Това се прави по време на едно посещение при лекаря.
Скоростта на самия производствен процес е несравнимо по-висока и по този начин ссе подобрява производителността и удовлетвоението на пациентите.

Части на системата :
Интраорален скенер Omnicam:

- Взимането на дигитален отпечатък е лесно и интуитивно, в естествени цветове.
- Сканирането на цели и частични зъбни дъги е изключително бързо!
- Закръгленият външен контур подсигурява лесна манипулация – горната или долната челюст могат да се сканират, независимо дали пациентът е в наклонена или изправена позиция, не изисква регулиране на работната позиция.
- Сканирането може да се прекъсне и продължи по всяко време.
- Директен Feedback – подпомага работата в устната кухина, предоставяйки ясна разлика между амалгама, злато или композит. От клинична гледна точка предлага ясно различаване на венеца и ръба на препарацията.
- Опция за видео документиране - клипове, които да се показват на пациента, подпомагайки го по този начин да разбере предложенията и необходимостта от лечение.

CEREC MC X - апарат за фрезоване:
- 2 мотора
- За блокчета с размер до 40mm.
- Модул за свързване
- CEREC SW 4.5 лиценз


Пещ за синтероване SpeedFire :

- Синтероване, гланциране и кристализиране в една пещ.
- Бързо и надеждно, благодарение на индукционната технология.
- Температура на синтероване: 1600оС
- Синтероване на коронка от цирконий за 15 минути.
- Гланциране на коронка за 10 минути.
- Кристализиране на

Повече информация
SKU Cerec
Производител DENTSPLY SIRONA

No Related Posts